Naslovnica arrow Vijesti arrow PREVENCIJA OVISNOSTI
PREVENCIJA OVISNOSTI
http://www.milosrdni-otac.com/images//aaabbbbbedukacija-5.jpgMOSTAR, 7. 6. 2013.  U organizaciji GO Mladeži HDZ BiH Mostar od 3. do 7. lipnja ove godine u dvanaest mostarskih osnovnih škola za učenike završnih osmih razreda organizirane su edukacijske tribine o temi – Prevencija ovisnosti.

Predavačima su bili inspektori MUP – a Hercegovačko – neretvanske županije i članovi zajednice Milosrdni otac iz Marijanskog svetišta u Medjugorju.


Odaziv učenika osmih razreda iz mostarskih osnovnih škola na sva predavanja je bio odličan, a kroz osobna svjedočenja bivših ovisnika i postavljanje upita mladi su mogli doznati sve o štetnosti eksperimentiranja i uporabe opojnih sredstava, te ovisnosti o kocki i alkoholu.


U realiziranju ovog projekta, prema riječima Daria Pušića, predsjednika GO Mladeži HDZ BiH Mostar, ciljana populacija bili su učenici završnih, osmih razreda osnovnih škola koji se nalaze u osjetljivom razdoblju sazrijevanja i životnih kušnji.


Organiziranje edukacijskih predavanja naišlo je na dobre reakcije i kod ravnatelja i nastavnika osnovnih škola u Gradu Mostaru, a iz GO Mladeži HDZ BiH Mostar najavili su nastavak suradnje na zajedničkoj promociji zdravlja mladeži i suzbijanja svih vrsta ovisnosti.


Gradski odbor Mladeži HDZ BiH Mostar zahvaljuje inspektorima MUP HNŽ – a Nikoli Lovriću i Dariu Ćavaru na suradnji , te svim štićenicima Zajednice Milosrdni otac iz Medjugorja koji su zajedno s mladim ljudima podijelili svoje teško životno iskustvo borbe s ovisnošću.


Takodjer upućujemo poziv mladeži Mostara i svim zainteresiranim da se odazovu na iduću javnu tribinu o temi – Prevencija ovisnosti u ponedjeljak, 10. lipnja 2013. godine u 18. 30 sati u galeriji Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače.

www.hdzbih.org

 
« Prethodna   Sljedeća »
Odaberite jezik