Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Naši gosti

http://www.milosrdni-otac.com/images/folder/img_6283.jpg16. listopada grupa iz Bjelovara, Koprivnice, Siska i Lipovljana posjetila je zajednicu Milosrdni Otac.  Uz druženje s članovima naše Zajednice, hodočasnici su obišli Majčino selo i čuli svjedočanstvo naših momaka.

Opširnije...
 
Zimnica

http://www.milosrdni-otac.com/images/folder/paprike.jpgU tijeku su radovi na pripremi zimnice u našoj Zajednici. Nakon pravljenja džema od šljiva, ajvara,  naši  momci su proteklih dana radili na kiseljenju paprika.  Uz odlično raspoloženje i zajedništvo, momci su i ove godine pripremili bogatu zimnicu za svoju braću.

Našim objektivom zabilježili smo njihov rad.
 
Gospina poruka od 25. listopada 2010.
Draga djeco! Ovo vrijeme neka vam bude vrijeme molitve. Moj poziv želi vam biti dječice, poziv da se odlučite slijediti put obraćenja, zato molite i tražite zagovor Svih Svetih. Neka vam oni budu primjer i poticaj i radost prema vječnom životu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”
 
Vigor Sahadžić novi član stručnog tima naše zajednice

http://www.milosrdni-otac.com/images/folder/vigor.jpgVigor Sahadžić novi član stručnog tima naše zajednice

Opširnije...
 
FOTOGALERIJA: Posjeta Kiseljaku

Naš voditelj, Toni je nedavno posjetio kuću Kiseljaku i napravio par slika za našu stranu.

 
Susret roditelja u Sloveniji


U subotu, 16. listopada u zajednici Tau pri svetoj obitelji održat će se susret roditelja naše zajednice.
Na njemu će govoriti voditelji zajednice iz Slovenije, velečasni Jože Pavlaković i Katica Špehar.
Susret je rasporedu u 12 sati.

 
 
Hodočasnici iz Slovenije posjetili našu zajednicu
http://www.milosrdni-otac.com/images/folder/svjedo%E8anstvo.jpgZajednicu Milosrdni Otac su u subotu posjetili hodočasnici iz Slovenije. 

 

Opširnije...
 
Gospina poruka od 2. listopada 2010.

"Draga djeco. Danas vas pozivam na poniznu, djeco moja pobožnost.  Vaša srca trebaju biti pravedna. Vaši križevi neka vam budu sredstvo u borbi protiv grijeha današnjice. Vaše oružje neka bude i strpljenje i bezgranična ljubav. Ljubav koja zna čekati i koja će vas učiniti sposobnima da prepoznate Božje znakove, da vaš život poniznom ljubavlju pokaže istinu svima onima koji je u mraku laži traže. Djeco moja, apostoli moji, pomozite mi otvoriti putove mome Sinu. Još jednom vas pozivam na molitvu za vaše pastire. Uz njih ću trijumfirati. Hvala vam."

 
Priprema za ajvar
http://www.milosrdni-otac.com/images/vijesti_slike/ajvar.jpgKako je zahladilo, počele su pripreme za pravljenje ajvara. Prije nekoliko dana  ispečena je  jedna tura ajvara. Sada se s više iskustva pravi bolji i ukusniji.
 
Nova kapela
 Kako se zna da je zajednica u formiranju i izgradnji svaki period nosi novosti.
Tako da u skorije vrijeme napravljena je blagovaona i kapela, a Tao radiona se proširila o čemu će biti riječi malo kasnije.
Opširnije...
 
Nova blagovaona
 U ovoj godini momci zajednice Milosrdni Otac uselili su u novoizgrađenu prostoriju, prostrane blagovaonice uz koju se nalazi dobro opremljena kuhinja, te prostor za druženje i razgovor.
 
«« Početak « Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 379 - 389 od 389
Odaberite jezik