Naslovnica arrow Vijesti
Vijesti
Tribina o problemu ovisnosti
http://www.milosrdni-otac.com/images/slikahdz.jpgU organizaciji Općinskog odbora Mladeži HDZ BIH i Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ Čitluk, u utorak, 4. lipnja, u maloj
dvorani KIC-a održat će se javna tribina o problemu ovisnosti. Na tribini će govoriti predstavnici PU Mostar i članovi zajednice
Milosrdni Otac Međugorje. Početak je u 20.15. sati.
 
Tjedna pitanja
http://www.milosrdni-otac.com/images/pitanje.jpgSvakog tjedna momci odgovaraju na postavljeno pitanje, često aktualna tema u zajednici. Povremeno nailaze na nejasnoće, dolaze sumnje, te ih braća preko odgovora lakše shvate i pomognu. Čitaju ih za vrijeme ručka pred braćom i voditeljima. Odgovori su osobna razmišljanja o određenoj temi, te moraju biti konkretna i jasna.
Opširnije...
 
Pogled u Tao galeriju
 Na linku za fotogaleriju možete vidjeti aktualne slike iz Tao galerije u Međugorju .           
 
Mladi Neuma podržali javnu tribinu „Prevencija ovisnosti“

 Prevencija ovisnosti, tema je javnih tribina koje su organizirane po gradovima ove županije. Inicijativa je potekla iz ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ, koju provode u suradnji s Općinskim odborima Mladeži iz cijele županije, a ovog puta Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Neum, bio je domaćin i organizator ove odlično posjećene tribine „Prevencija ovisnosti“.

Opširnije...
 
Javna tribina
 Javna tribina Prevencija ovisnosti, održat će se u Neumu 10.05.2013godine - petak, s početkom u 19.00 sati. Mjesto održavanja - sala hotela Neum.
Opširnije...
 
Poslovi u vrtu
http://www.milosrdni-otac.com/images//hpim1348.jpgBuđenjem prirode u proljetnim mjesecima započinju i prvi radovi uvrtovima. Toplo proljetno vrijeme idealno je za početak radova okoodržavanja već postojećih nasada, ali i za podizanje mladih vinograda,voćnjaka i vrtova. Nedavno su momci posadili nove sadnice paradajza, krastavice, graha itd. Uz to, travnate površine su osvježene za novu sezonu te velike površine oko šipaka. Ovaj poduhvat su momci posljednjih nekoliko dana momci temeljito prešli.
 
U Rami održana tribina Prevencija ovisnosti
http://www.milosrdni-otac.com/images//tribina.jpgU nastavku suradnje Županijskog odbora i općinskih odbora Mladeži HDZ BiH, u Prozoru-Rami je održana javna tribina „Prevencija ovisnosti“ a domaćin ovog puta bila je Mladež HDZ BiH Rama.
Opširnije...
 
Gospina poruka
 Gospina poruka od 2. svibnja 2013. Prenijela vidjelica Mirjana Dragićević-Soldo
Opširnije...
 
OLTARNI MOZAIK ZA VITINU
 Sve više prekrasnih mozaika „izlazi“ iz terapeutske radionice „Tau“ koja djeluje pri Zajednici Milosrdnog Oca. Njihov umjetnički značaj primjećuje se i šire, pa im stižu brojne narudžbe i od župa, ali i od privatnih lica. Među većim radovima može se izdvojiti mozaik sv. Ilije za župu sv. Ilije u Kruševu, križni putevi za samostan na Humcu i u Tuzli te mozaik Posljednje večere za hotel „Međugorje“.
Opširnije...
 
Gospina poruka
 Gospina poruka od 25. travnja 2013
Opširnije...
 
Javna tribina "Prevencija ovisnosti" održana u Stocu
 STOLAC, 11. 4. 2013.  Prevencija ovisnosti tema je javnih tribina ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ, koju provode u suradnji s Općinskim odborima Mladeži iz cijele županije I zajednice Milosrdi otac iz Međugorja.
Opširnije...
 
Održan susret u zajednici
 U Međugorju je u nedjelju održan redoviti mjesečni susret roditelja. U uvodnom dijelu susreta voditelji su prenijeli najvažnije vijesti iz četiri naše kuće.
Opširnije...
 
Javna tribina ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ
 Prevencija ovisnosti tema je javnih tribina ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ, koju će provoditi u suradnji s Općinskim odborima Mladeži u nadolazećem razdoblju.
Opširnije...
 
Završeni mozaici

Proteklih mjesec dana u Tau galeriji po mentorstvom prof. Tonija Kozarića su rađena radosna otajstva i posljednja večera.
Posljednja večera je dimenzija 1,20x2,8 metara i nalazi se u jednom od međugorskih restorana.

 
Korizma i Uskrs
 Najveći blagdan kršćana, Uskrs, svečano je proslavljen i u zajednici Milosrdni Otac.
Na našim stranicama prenosimo svjedočanstvo jednoga člana o njegovom doživljaju korizme i Uskrsa.
Opširnije...
 
Susret u zajednici
 Dana 06.04.2013. održat će se susret u zajednici "Milosrdni Otac" u Međugorju.
Program tog dana pogledajte u opširnije.
Opširnije...
 
Gospina poruka

http://www.milosrdni-otac.com/images/stories/P2115225.JPGGospina poruka od 2. travnja 2013. Prenijela vidjelica Mirjana
Dragićević-Soldo

Opširnije...
 
Blanka Vlašić posjetila zajednicu Milosrdni Otac
http://www.milosrdni-otac.com/images//dsc_0057.jpgNašu Zajednicu jučer je posjetila ponajbolja svjetska atletičarka Blanka Vlašić. Svjetska rekorderka upoznala se s poviješću zajednice i programom u koji je trenutno uključeno 100-tinjak momaka. Oduševljena radom i atmosferom, Blanka je dala potporu radu momaka i poželjela im što bolji oporavak. Na kraju posjeta, gošći je uručen prigodan dar u Tau galerije.
 
Križni put
 Ove godine je organizovano da momci svakog petka vode molitvu put križa sa majčinim selom. Isto tako tri momka petkom idu na Križevac i mole put križa sa ostalim župljanima u Međugorju.
 
Gospina poruka
http://www.milosrdni-otac.com/images/stories/P2115225.JPGGospina poruka od 25. ožujka 2013.

Opširnije...
 
Gospina poruka
http://www.milosrdni-otac.com/images/stories/P2115225.JPGVidjelica Mirjana Dragićević-Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. Na posljednjem svakodnevnom  ukazanju Gospa je, povjerivši joj desetu tajnu, rekla da će joj se ukazivati jedanput godišnje i to 18. ožujka. Tako je i bilo tijekom svih ovih godina. Više tisuća hodočasnika okupilo se na molitvi krunice. Ukazanje je započelo u 13:52  h i trajalo do 13:58 h.
Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 22 - 42 od 389
Odaberite jezik